miercuri, noiembrie 29, 2023

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Vladimir Putin, diversiune diabolică: Pregăteşte atacuri teroriste pe teritoriul Rusiei, pentru a putea decreta mobilizarea generală

Putin ar pregăti atacuri teroriste pe teritoriul Rusiei, pentru a da vina pe ucraineni si astfel să decreteze mobilizarea generală. Cel mai înverșunat opozant al dictatorului criminal Vladimir Putin rămas în libertate este fostul deputat rus Ilia Ponomarev, originar din Moscova. Pe 20 martie 2014, el a fost singurul care a votat în Duma de Stat împotriva anexării Crimeei de către Rusia. După numai câteva luni, pe 18 iunie, s-a văzut nevoit să-și părăsească țara din cauza represiunilor la care urma să fie supus de fostul colonel KGB. Mai întâi, a locuit doi ani în SUA. Apoi, a decis să se stabilească tot în exil, dar mai aproape de casă: în capitala Ucrainei, Kiev.

În urmă cu câteva zile, Ilia Ponomarev (46 de ani) a anunțat pe pagina sa de Facebook că Serviciul Federal de Securitate al Rusiei (FSB, succesorul KGB-ul sovietic) pregătește un atac terorist de amploare chiar lângă Moscova, urmând ca pentru organizarea lui să dea vina pe „rezidenții ucraineni”. Postarea fostului deputat rus, atualmente cetățean ucrainean, a fost preluată pe 23 martie de publicația Faktî (Fapte), citat de Ziariştii.com

Din cele 20 de întreprinderi luate în calcul pentru atentat, prioritare sunt combinatul chimic din Voskresensk și rafinăria din Moscova

Ilia Ponomarev avertizează asupra mai multor aspecte deosebit de importante:
– Explozia se va produce la o uzină de procesare chimică sau a petrolului de lângă Moscova sau de lângă un alt mare oraș rusesc.
– Planul criminal e conceput în așa fel încât vântul să aducă substanțele otrăvitoare spre cartierele rezidențiale.
– Vor muri sute sau chiar mii de oameni și se va da vina pe „rezidenții ucraineni”.
– Peste 20 de întreprinderi sunt considerate subiect de diversiune.
– Prioritare sunt combinatul chimic de îngrășăminte minerale din Voskresensk (oraș cu aproape 100.000 de locuitori, situat la 88 de kilometri sud-est de Moscova, pe râul Moscova) și rafinăria din districtul Kapotnia al Moscovei (district administrativ din sud-estul administrativ Okrug și unul dintre cele 125 de raioane din capitala Rusiei). Kapotnia este una dintre puținele instalații industriale care și-au menținut activitatea în capitala Rusiei.

„Ambele obiective sunt situate la sud-est de centrul capitalei Rusiei, iar cu un vânt din sud-est, un nor otrăvitor poate acoperi tot orașul”. Vladimir Putin va încerca să justifice introducerea mobilizării generale. Ilia Ponomarev: „FSB pregătește un atac terorist într-un mare oraș rusesc, cu sute de victime. Astfel, regimul Putin va încerca să justifice introducerea mobilizării generale. O sursă apropiată forţelor ruse a transmis redacţiei «Dimineaţa lui februarie» că Serviciul Federal de Securitate pregăteşte o explozie la o uzină de procesare chimică sau a petrolului de lângă Moscova sau de lângă un alt mare oraş rusesc, cu tot ce este plan pentru ca vântul să aducă substanțe otrăvitoare spre cartiere rezidențiale. În consecință, sute și poate mii de oameni trebuie să moară. Se plănuiește să dea vina pe rezidenții ucraineni”.

Foarte interesant și..  Povestea fizicianului dispărut în mod misterios la vârsta de 32 de ani. Nu i-au găsit niciodată trupul

Explozii și la întreprinderi, dar și la metrou.

„Peste 20 de întreprinderi sunt considerate subiect de diversiune, dar prioritare sunt combinatul chimic de îngrășăminte minerale Voskresensk și rafinăria de petrol de la Moscova, din Kapotnia. Exploziile din aceste întreprinderi, care se află în zonele locuite, ar putea duce la numeroase victime. În plus, ambele obiective sunt situate la sud-est de centrul capitalei Rusiei, iar cu un vânt din sud-est, un nor otrăvitor poate acoperi tot orașul. Explozii sunt posibile și în locurile publice, în special la metrou. Se raportează că există diverse opțiuni, iar victimele atacului terorist planificat nu vor fi neapărat din Moscova”.
„În 1999, FSB a organizat explozii în case din Rusia, pentru a motiva începerea celui de-al doilea război cecen”

Atac terorist copiat după modelul cecen. „După eșecul Blitzkrieg-ului în Ucraina, Moscova s-a confruntat cu problema lipsei acute de personal pentru a compensa pierderile suferite. Totodată, conducerea statului a precizat în repetate rânduri că mobilizarea nu va fi introdusă. Pentru a relua această problemă, este nevoie de un pretext solid: moartea a mii de civili, pentru care Ucraina poate fi învinuită. În mod similar, FSB a organizat explozii în casele rusești în 1999, pentru a da motiv începerii celui de-al doilea război cecen”.

Sfat pentru ruși. „Dacă locuiți într-un mare oraș rusesc sau în vecinătatea unor obiective potențial periculoase și aveți ocazia să vă mutați de acolo, de exemplu, la sat – vă recomandăm cu încredere să faceți acest pas. De asemenea, nu vă sfătuim să folosiți metroul la ore de vârf și să nu umblați prin locuri aglomerate. Luați aminte, Putin și apropiații lui vor face totul pentru a rămâne la putere!”

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.