Connect with us

Din lume

Vor să-l lichideze pe tânărul care a avut curajul să atace sistemul corupt din România

Published

on

”Justițiabilii”  vor să-l reducă la tăcere pe tânărul care a avut curajul să se pună cu ”sistemul”. A îndrăznit să publice un articol despre abuzurile unui procuror iar justiția a stabilit că trebuie pedepsit jurnalistul care a făcut dezvăluirea.

Justiția din România pune botniță presei libere. Judecătoria Sector 5 a stabilit pe 9 martie în primă instanță, ca jurnalistul Sebastian Popescu să plătească daune morale de jumătate de miliard de lei către un procuror despre care jurnalistul a scris cum realiza magistratul anchetele penale și ce presiuni făcea asupra martorilor și inculpaților.

Sebastian Popescu este cel care în 2015 a fondat Noua Românie, singurul partid în România care nu acceptă traseiști politici, prima formațiune fondată de la zero de tineri fără trecut politic.

Pentru că Noua Românie susține public adoptarea de urgență a legii răspunderii magistraților care ar stopa erorile și abuzurile judiciare, ”sistemul”  vrea s-l lichideze pe Președintele Noua Românie, Sebastian Popescu ca să-l determine să ”stea în banca lui”.

Fără a justifica prejudiciul, instanța a dat din pix o sumă fabuloasă pentru ca astfel să ducă la falimentul firmei care deține site-ul care a publicat articolul cu pricina.

Am început să deranjez grav pentru că am avut curajul să ies din rând și să creez un proiect unic în țară: Noua Românie. Am avut curajul să ies public și să spun că judecătorii și procurorii nu trebuie să se mai joace de-a Dumnezeu și că o lege a răspunderii magistraților este obligatorie dacă ne dorim să stopăm abuzurile din justiție.

Am avut curajul să scriu în calitate de jurnalist despre abuzurile unui procuror și cum nicio faptă bună nu rămâne ”nepedepsită”, onorata instanță a stabilit că trebuie să-i dau ”mormanul” procurorului pentru că am îndrăznit să demasc abuzurile lui. Vor să mă reducă la tăcere, să mă lichideze. Însă nu sunt așa ușor de învins. Mă voi lupta prin toate mijloacele legale pentru a demonstra că nu am greșit cu nimic și că nu eu sunt cel ce trebuie pedepsit. Au câștigat pe moment o luptă, însă nu și războiul”, a declarat Sebastian Popescu, Președintele Noua Românie.

În luna noiembrie 2015, la două luni de la lansarea Partidului Noua Românie, Sebastian Popescu, în calitate de jurnalist a scris un articol despre abuzurile comise de un procuror. Magistratul amenința martorii într-un dosar penal, să declare ceea ce el dorea, în caz contrar le spunea că ”le taie mandat de arestare pentru 30 de zile”.

Dincolo de limbajul de mahala folosit de procuror față de martori, legea din România nu permite ca un procuror să ”taie mandat de arestare”. Mandatul de arestare e solicitat de procuror și aprobat sau nu, doar de către judecător. Procurorul i-a deschis dosar penal unul martor care-și schimbase declarația în fața judecătorului, la câteva ore după proces.

A doua zi l-a luat cu poliția de acasă și în sediul poliției l-a pus să semneze altă declarație și l-a amenințat că-i ”taie mandat de arestare” dacă își mai schimbă declarația. La patru zile distanță după ce a obținut de la martor declarația pe care o dorea, procurorul i-a închis dosarul penal pentru mărturie mincinoasă. în ciuda acestor dovezi zdrobitoare, judecătorul a decis că jurnalistul i-a adus ”prejudicii de imagine” procurorului prin dezvăluirile produse și drept urmare trebuie să-i plătească jumătate de miliard de lei drept ”despăgubiri morale”.

Dacă procurorul era vedetă națională, iar articolul era difuzat la CNN se putea stabili un asemenea cuantum al daunelor morale. Se pare că magistrați fiind amândoi(judecătorul și procurorul), s-au ajutat pe principiul ”o mână spală pe alta”.

În ciuda acestei probleme, președintele PNR își dorește ca românii să aibă parte de o justiție dreaptă în țara lor, iar atunci când merg într-o instanță de judecată să nu aibă îndoieli asupra corectitudinii judecătorului.

”Dacă justiția nu funcționează într-o țară, nimic nu va merge, nimic nu se va putea îndrepta pentru că inevitabil toate drumurile duc la justiție. Dacă justiția nu se reformează din interior ea trebuie ”ajutată” din exterior și ca orice intervenție externă are și efecte negative. Magistrații corupți trebuiesc îndepărtați urgent din sistem”, mai spune Sebastian Popescu.

Președintele PNR face apel la tineri să strângă rândurile și să se alăture echipei Noua Românie pentru a reforma justiția, să punem capăt unor astfel de abuzuri incredibile.

RECOMANDARE
Boala secreta de care suferea marele Gheorghe Dinica. Dupa moartea actorului, s-a aflat despre ce era vorba

Nepăsarea a dus ca România să fie condusă de politicieni neprofesioniști, corupți și indolenți față de problemele reale ale românilor.

Sursa: recentnews.ro

loading...

Din lume

„Cancerul este produs de un parazit! Află în ce condiții se dobândește boala!” Afirmația unui celebru chimist român răstoarnă toate teoriile medicale de pană acum

Published

on

Această extraordinară afirmaţie îi aparţine unui veteran al produselor de sănătate din România, şi ne referim aici la inginer chimist Ştefan Manea, aflat de decenii în slujba produselor naturale româneşti.

El se alătură cercetătorilor care susţin că această boală, cea mai temută la acest moment şi în cea mai mare creştere, are cauze până acum complet ignorate! Prin urmare cancerul de colon nu este rezultatul unei diete sărace în fibre, după cum cel pulmonar nu are legătură cu fumatul, iar cancerul pancreatic nu e neapărat efect al consumului de alcool.

Da, pot fi consideraţi factori favorizanţi, dar ei nu reprezintă cauza! Întrucât afirmaţia este, la o primă auzire, şocantă, stau de vorbă cu inginer-chimist Ştefan Manea, proprietarul uneia dintre cele mai mari companii de produse de sănătate din România,  pe care-l rog să detalieze pe înţelesul tuturor.

Acesta ne dezvăluie lucruri uluitoare, care necesită un grad ridicat de receptivitate, întrucât contrazic ceea ce este deja acreditat despre această boală: ’’În prezent, specia umană este infestată masiv cu paraziţi. Într-adevăr, aceştia au făcut dintotdeauna casă bună cu gazdele lor, oamenii, dar aici vorbim de unul cu totul special, numit ’’trematodul intestinal uman’’. Dacă acesta este distrus,  evoluţia cancerului se va opri imediat!’’

Ascult cu interes vorbele lui şi evaluez toate cauzele despre care se ştie că duc la cancer, inclusiv cele de ordin genetic. Îi adresez o întrebare scurtă la care aştept un răspuns cât se poate de detaliat şi lămuritor. Îl obţin: Cum poate trematodul, un banal vierme intestinal să ducă la cancer? În aceste condiţii, cum rămâne cu teoria că factorii genetici predispun?

‘’Pentru a înţelege mai bine cancerul trebuie să înţelegem lucrurile importante despre parazitul care îl produce, îmi răspunde Ştefan Manea. Trematodul este un parazit intestinal plat care este studiat încă din anul 1925.  De obicei, acesta trăieşte în intestine unde nu produce foarte multe daune, poate colită sau sindromul intestinului iritabil, cel mult.

La acest nivel  îl putem considera inofensiv, pentru că deşi fabrică milioane de ouă în corpul nostru, le eliminăm prin intermediul tranzitului intestinal. Numai că unii dintre noi suferim însă de mici leziuni ale intestinului care permit acestor ouă microscopice să fie atrase în circuitul sanguin. Atunci când invadează un organ ca uterul sau rinichiul provoacă daune extrem de mari, iar dacă se localizează în ficat produce cancer!

Ceea ce face ca lucrurile să fie interesante este faptul că se localizează doar în ficatul anumitor persoane – punctează Ştefan Manea – se pare că numai pacienţii care au în organism alcool izopropilic dezvoltă cancerul! În urma cercetărilor efectuate şi a încercărilor de a se stabili numitorul comun al bolnavilor de cancer, s-a constat că pacienţii care au cancer au în ficat atât parazitul trematod cât şi alcool izopropilic.

Cât despre factorii genetici despre care m-aţi întrebat, aici se întâmplă ceva foarte interesant… Nu neg caracterul predispozant al acestora, dar ceea ce determină ca fiul sau fiica să facă acelaşi tip de cancer ca mama sau tatăl, este faptul că aceştia moştenesc şi aplică în vieţile lor exact aceleaşi tipare de a se alimenta, de a gândi, de a rezolva situaţiile vieţii, care duc la instaurarea aceluiaşi tip de patologie.

Este o discuţie largă aici pe care o putem relua altădată. În articolul de faţă să acordăm întreaga noastră atenţie parazitului trematod care provoacă instalarea cancerului în prezenta alcoolului izopropilic, pentru a-i lămuri pe deplin pe cititorii noştri. ’’ Ce este de fapt alcoolul izopropilic, şi cum ajunge din natură în organismul nostru?

Îmi răspunde Ştefan Manea: ‘’Alcoolul izpropilic este un antiseptic folosit la ora actuală pe scară largă! Pentru că mulţi comercianţi nu au prins de veste că acestă substanţă este vinovată, în anumite condiţii, de producerea cancerului, îl vom găsi fără probleme pe cam toate etichetele! Şi nu vă gândiţi că îl găsiţi numai în produse cosmetice! Nici vorbă! Îl putem identifica într-o sumedenie de produse pe care le aducem în casele şi în farfuriile noastre.

El se regăseşte în hrană noastră cea de toate zilele,  în multe dintre cerealele pe care le mâncăm cu lapte dimineaţa, majoritatea surselor provenind din arome şi coloranţi care sunt extrase cu ajutorul acestor solvenţi.  Verificaţi etichetele produselor şi vedeţi dacă au cuvântul ‘’propanol’’ sau ‘’isopropanol’’. Nu le cumpăraţi pe acestea! De fapt,  nu folosiţi nici un  produs care conţine vreo substanţă în care apare cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente.

Pentru a face asta pe deplin convins, aminteşte-ţi că 100% dintre pacienţii cu cancer au alcool izopropilic acumulat în ficat şi în ţesuturile canceroase!’’, avertizează Ştefan Manea. Cum poate fi transmis acest parazit şi cine este mai expus? ‘

’Tremadodele se pot vedea chiar şi la un microscop de putere redusă şi se găsesc în toate fluidele, în laptele matern, salivă, urină, spermă. Deci poate fi transmis prin sărut, alăptare sau pe cale sexuală. Revin cu observaţia care trebuie neapărat reţinută, că un cancer se va dezvolta în organismul unei persoane infectate numai dacă în corpul său s-a acumulat alcoolul  izopropilic despre care am vorbit anterior’’ – ne lămureşte Ştefan Manea.

Pacientul bolnav de cancer se poate recupera? Da – răspunde Ştefan Manea. Distrugerea tuturor paraziţilor şi a stadiilor lor larvare şi înlăturarea alcoolului izopropilic din viaţa pacienţilor duce la o recuperare remarcabilă, în mai puţin de o săptămână! Vă spun că am putea eradica această boală nenorocită, dacă vom îndepărta trematodele din hrana animalelor de companie, le vom deparazita riguros, vom monitoriza alimentele de origine animală, hrana pentru animale şi toate produsele folosite pentru uz uman, pentru a depista aceşti solvenţi. În fiecare dintre noi, în fiecare clipă, există un anumit număr de celule canceroase.

Aceastea sunt atacate de sistemul nostru imunitar, şi permit bolii să evolueze sau nu. Vestea bună este că putem lucra la capacitatea de apărare a sistemului imunitar, a noastră şi a copiilor noştri, utilizând o serie de alimente şi substanţe de o valoare excepţională, care se află la îndemâna noastră! Trebuie doar să avem o vigilenţă  mai ridicată’’, accentuează inginer chimist Ştefan Manea.

Pentru a afla mai multe lucruri despre acestea şi pentru întrucât cancerul este un subiect inepuizabil, am smuls de la diplomat/inginer/chimist Ştefan Manea, promisiunea că vom reveni cu interviuri succesive pe această temă, sub forma unui serial. Am obţinut acordul său plin de gentileţe,  fapt pentru care îi mulţumim!

Notă: după încheierea acestui interviu, am mers acasă şi am verificat toate produsele din baie, bucătărie, sertarul cu medicamente, etc. Am gasit cuvântul ‘’prop’’ în lista de ingrediente a nenumărate produse precum spumă de ras, after-shave, apă de gură, loţiune de corp, fixative, ceară de păr, parfumuri, creme de uz medicinal, dar şi în produsele alimentare precum: îngheţată, băuturi răcoritoare, gumă de mestecat, creme de prăjituri, sos de salată, smântână, etc.

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

Rezultatul m-a îngrozit! Gradul nostru de expunere este uriaş… Ne-am facut vieţile mai comode, dar plătim cu sănătatea şi chiar cu viaţa!

RECOMANDARE
PSD se destrama. Inca trei parlamentari au parasit partidul

Fă şi tu acelaşi test! Te va pune pe gânduri!

Sursa: adevarul.ro

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***