Ziar australian: „Sute de fani l-au văzut pe Justin Bieber când s-a transformat într-o reptilă uriașă” (foto) - Infoalert.ro
Connect with us

Din lume

Ziar australian: „Sute de fani l-au văzut pe Justin Bieber când s-a transformat într-o reptilă uriașă” (foto)

Published

on

RECOMANDARE
Dr. Simona Tivadar, strigăt de disperare: „Ţara e confiscată de ţoape şi infractori şi nu ştiu care e o specie mai dăunătoare“

Un articol șocant, cu titlul „Sute de fani susțin că l-au văzut pe Justin Bieber când s-a transformat într-o reptilă uriașă”, a apărut într-un ziar australian, în urma unui concert susținut de vedeta canadiană.

De nenumărate ori s-au scris numeroase articole conspiraționiste care îl plasau pe Justin Bieber în sfera reptilienilor. Până de curând, nu existau dovezi foarte clare cu privire la această teorie incredibilă, dar în urma unui concert susținut de Justin Bieber în Australia, lucrurile s-au schimbat dramatic.

În timpul unui concert, susținut de Justin Bieber, fanii australieni au fost șocați când starului canadian i-au apărut din senin solzi pe față. Această ipostază a fost observată și de bodyguarzii artistului, care au încercat să-i oprească cu brutalitate pe oamenii din primele rânduri să facă fotografii.

Informația a fost preluată de foarte multe site-uri din lume, care au și publicat o serie de fotografii cu misteriosul incident.

Interesant este faptul că în trecut au existat numeroase speculații cu privire la originea reptiliană a lui Justin Bieber. Sunt numeroase voci care au susținut că Justin Bieber se trage din linia de sânge a reptilienilor și că starul nu are nicio legătură cu oamenii.

 Straniu este faptul că publicația australiană Perth Now a șters articolul în cauză și nu a oferit nicio explicație coerentă cu privire la această practică. Se presupune că au existat numeroase presiuni venite din partea starului canadian, dar această ipoteză nu a fost nici până în ziua de astăzi confirmată.
În momentul de față, subiectul principal de dezbatere pe internet este dacă Justin Bieber este reptilian sau nu. Noi nu deținem acest răspuns și din această cauză, cel mai bine este ca fiecare să tragă propria concluzie.
loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Cei șapte pitici maramureșeni care au supravieţuit infernului de la Auschwitz

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***