Ziua acești băieței sunt niște copii obișnuiți. Iar noaptea corpul lor se modifică…
Connect with us

Din lume

Ziua acești băieței sunt niște copii obișnuiți. Iar noaptea corpul lor se modifică…

Published

on

RECOMANDARE
Prăpăd în Prahova. Ploaia torențială și grindina de mărimea unui ou de porumbel au provocat un adevărat dezastru-VIDEO

Ziua acești băieței sunt niște copii obișnuiți. Iar noaptea corpul lor se modifică…

Frații Abdul Rasheed și Shoaib Ahmed locuiesc în Pakistan. Abdul are nouă ani, iar fratele lui — treisprezece. Acești băieței suferă de o boală rară și misterioasă. În timpul zilei ei arată absolut normal.

Însă cum numai apune soarele, ei pur și simplu „se sting”. Starea lor nu poate fi numită somn, ci mai mult comă — copiii sunt complet paralizați, nu pot vorbi, cu toate că aud ce se întâmplă în jurul lor.

 

Profesorul doctor Javed Akram de la Institutul Științelor Medicale din Pakistan cercetează acest fenomen unic: „Considerăm că suntem datori să aflăm ce se întâmplă cu ei. Specialiștii noștri au efectuat o mulțime de teste, încercând să înțeleagă de ce acești băieței, care sunt foarte activi ziua, își pierd complet puterile odată cu sosirea nopții și nu-și pot deschide nici măcar ochii.”

Mohammad Hashim, tatăl băieților, nu mai speră să afle ce fel de afecțiune misterioasă îi chinuie copiii. El este o persoană superstițioasă și crede că cineva i-a blestemat fiii. De aceea, el caută pentru ei diverși vraci și tămăduitori, sperând că ei vor putea să îndepărteze vraja și își apropie activ copiii de religie.

Frații au trecut deja aproximativ 300 de teste și investigații, însă nimeni așa și nu poate spune care este cauza stării lor uimitoare. Medicii afirmă că totul ar putea fi determinat de o anomalie genetică, apărută datorită incestului: părinții copiilor sunt veri. Ei au avut șase copii, dintre care doi au murit la vârste fragede. Băiețeii au două surioare, însă se pare că misterioasa afecțiune le-a ocolit.

Medicii din întreaga lume încearcă să înțeleagă misterul „băiețeilor însoriți”. Până acum ei au reușit doar să creeze o cură terapeutică, care le permite copiilor să nu intre complet în stare vegetativă, ci să-și păstreze măcar puține forțe.

Acum frații pot rămâne activi până la ora 22:00, cu toate că înainte intrau în comă odată cu apusul soarelui. „Ei se simt cu mult mai bine. Sperăm că treptat tratamentul îi va vindeca de această boală”, — spune tatăl lor.

În ciuda afecțiunii lor misterioase, Abdul și Shoaib rămân băieței obișnuiți — activi și neastâmpărați. Ei recunosc că le place atenția, pe care le-o acordă medicii și presa, precum și mâncarea gustoasă, cu care sunt serviți în timpul investigațiilor. Frații au multe planuri de viitor: Shoaib vrea să devină învățător, iar Abdul are de gând să-și continue educația religioasă.

Sursa: www.perfectmedia.tv

loading...
Adaugă un comentariu

Lasă un răspuns

Din lume

Şoferiță româncă găsită fără suflare în cabina TIR-ului său, în Italia. Avea doar 33 de ani

Published

on

By

RECOMANDARE
Românii care-şi construiesc sau renovează casa pot primi 40.000 de lei de la stat

Gabriela Aiban, șoferiță de TIR, a fost găsită moartă, la volan, într-o benzinărie din Italia. Cel mai probabil, victima în vârstă de 33 de ani a făcut un infarct.

Gabriela era din Jibou, județul Sălaj și a fost găsită fără suflare într-o benzinărie din Italia, în cabina TIR-ului său, având capul pe volan. Tragedia s-a petrecut miercuri spre joi, 24 mai, la ora 2:00 noaptea, într-o zonă de serviciu din localitatea Imperia, situată în apropierea graniței cu Franța.

Gabriela Aiban a lucrat timp de 3 ani pe camion pentru o firmă din Ungaria iar din luna septembrie a anului trecut, s-a angajat la o firmă de transport din Baia Mare, de unde făcea expediţii peste graniţă.

Cam aşa s-a întâmplat şi în această săptămână, când şoferiţa româncă făcea un transport în Italia, de unde nu s-a mai întors. Lasă în urma sa două fete de 11 și respectiv 13 ani.

O cunoscută a femeii decedate a făcut un apel umanitar pentru ca trupul neînsuflețit al Gabrielei să poată fi repatriat.

Sub titlul „Un înger a plecat la Dumnezeu!”, Julia Stănescu scrie:

„… Oare să fi fost obosită? Să fi fost ea extenuată? Nu se ştie încă, deoarece se aşteaptă autopsia, dar pentru fetiţe şi pentru toţi cei care o cunosc şi o iubesc, nimic nu mai contează. Ea nu va mai reveni niciodată la fetiţele ei, nu le va mai îmbrăţisa, săruta sau alina. Nimic nu va înlocui mama pe care ele au pierdut-o. Sora Gabrielei o defineşte ca fiind o luptătoare, un om puternic şi plin de viaţă şi care a plecat pe drumuri să îşi ajute familia ca orice alt om care doreşte să asigure un trai decent celor dragi.” scrie în tulburătorul mesaj postat de Julia Stănescu.

Sursa: rotalianul.com

loading...
Citește mai departe>>

Ultimele articole

Alte recomandari

Loading...

Facebook

Cele mai citite articole din ultima săptămână

*** Infoalert.ro este un site ce cuprinde articole de presă preluate din diverse surse interne și externe. Majoritatea articolelor conțin link-uri către sursa lor originală, diverse site-uri informative din Romania sau de peste hotare.*** ***


Vă stăm oricând la dispoziție cu întrebări și sugestii la contact@infoalert.ro sau lăsându-ne un mesaj pe pagina noastră de Facebook
Copyright © 2018 *INFOALERT.RO * Unele drepturi rezervate***