miercuri, mai 22, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Cât trăim 😊 nimic din lumea asta nu este la întâmplare. Absolut toate lucrurile care se petrec au un scop, iar Universul aşază toate lucrurile în viaţa noastră

Tot ce se întâmplă este o manifestare a cosmosului. De-a lungul călătoriei noastre prin viaţă întâlnim tot felul de oameni, fiecare dintre ei având un rol şi servind unui scop. De la unii învăţăm lecţii, alţii nu au niciun impact asupra vieţii noastre. Unii stau mai mult în viaţa noastră, alţii nu. Însă niciunul dintre ei nu a intrat întâmplător în viaţa noastră.

Sunt oameni care te „trezesc”

Sunt momente în viaţa fiecăruia dintre noi când apare un om care îţi poate schimba viaţa. Ajunge în viaţa ta, aparent întâmplător, dar – direct sau indirect – produce o schimbare.

Aceşti oameni te fac să înţelegi că fără acea modificare nu poţi merge mai departe. Aceşti oameni te fac să-ţi descoperi adevăratul potenţial divin.

Oameni care îţi reamintesc

Unii oameni apar în viaţa ta doar pentru a-ţi reaminti care sunt ţelurile tale, care sunt visurile la care, poate, ai renunţat şi te ajută să revii pe drumul tău. Aceşti oameni îţi aduc aminte cine eşti tu cu adevărat şi ce vrei să faci.

Oameni care te ajută să te dezvolţi

Unii oameni apar în viaţa ta ca să te ghideze. Unii te pot răni, alţii te pot provoca, alţii îţi arată drumul de care, poate, nu erai conştient. De la aceşti oameni înveţi mai multe despre tine însuţi. Aceşti oameni te provoacă să te dezvolţi.

Oameni care te însoţesc

Unii oameni au roluri atât de insignifiante, încât nici nu-ţi mai aminteşti numele lor. Sunt oamenii pe care îi întâlneşti la metrou, pe drum, la cafenea, care îţi ţin de urât, cu care porţi discuţii mărunte, dar care fac ca timpul să treacă mai repede. Aceşti oameni sunt companioni care, inconştient, scot la suprafaţă ce e mai bun din tine.

Oameni care rămân

Unii oameni rămân lângă noi pentru totdeauna. Sunt puţini, dar sunt foarte preţioşi. Prieteni apropiaţi, familie, parteneri de viaţă. Cei mai mulţi dintre ei fac parte din acelaşi grup spiritual, iar unii ne pot fi suflete pereche. Aceşti oameni sunt partenerii cu care duci la îndeplinire misiuni divine.

Din când în când, Universul îţi trimite oameni a căror prezenţă te va face să te simţi mai bine, care îţi vor da forţă, care te vor asculta şi care vor fi aproape de inima ta.

Ai răbdare, fiecare va veni la timpul său şi va pleca atunci când va fi momentul sau va rămâne lângă tine pentru toată viaţa.

Foarte interesant și..  Nimeni nu poate face rău altuia, fără ca să plătească. Este o lege nescrisă a universului în care trăim, Legea bumerangului

Articole asemănătoare