vineri, mai 24, 2024

INFORMAȚIA înseamnă PUTERE

Mâinile au putere de vindecare asupra corpului uman! Te ajută să scapi de dureri cu exerciţii simple

O femeie,  cercetător în domeniul fizicii cuantice, a îmbinat descoperirile științifice cu puterea de vindecare a mâinilor. „Am vrut sa combin vindecarea cu mâinile, folosită din timpuri străvechi cu ultimele descoperiri științifice, adică cu fizica cuantica”, afirma Fleury. Ea a fondat în Houston un institut bazat pe vindecarea prin atingere (THI – Touch of Healing Institute).

Cursurile din cadrul Institutului combină elemente de presopunctură, ( parte din spiritualitatea nativilor americani) cu metafizica hindu și tehnici de eliberare spirituală, psihologie energetică precum si cu alte modalități prin care sunt folosiți curenții electromagnetici. Acești curenți invizibili circulă prin și în jurul corpurilor noastre , blocarea lor având ca efect îmbolnăvirea.

„Unii dintre clienți nu vor să-mi spună ce ii doare, însa corpurile lor o fac și cu ajutorul mâinilor detectez blocajele energetice”, susține Fleury.

Deși  crede că oamenii se pot vindeca prin înțelegerea și controlul propriilor câmpuri electromagnetice Fleury nu este împotriva medicinii convenționale. Ea spune că mulți doctori participă la cursurile THI și „sunt surprinși cât de ușor se combină experiența medicală cu vindecarea energetică. Doctorii își dezvoltă percepțiile extrasenzoriale și își acordă timp pentru a pune în practică aceste lucruri noi”.

Sursa:realitatea.net

Foarte interesant și..  Cine vindecă un om bolnav, medicul sau Dumnezeu? O întâmplare miraculoasă care dă de gândit

Articole asemănătoare

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.